Január pontosan olyan volt PS Store megjelenések szempontjából, mint az időjárás: szürke. Kevés megjelenés, ismétlődések, indie játékok, de hát nem lehet csodálkozni. Év eleje van, az ünnepi időszaknak rég véget ért, ebben az átmeneti időben lehet felkészülni a nagyobb játékok érkezésére.

Dead Cells: Road to the Sea Bundle

A Dead Cells igazi, aranytojást tojó tyúk lett a fejlesztő Motion Twin számára, hiszen az Early Access fázisban és az utána következő egy évben majdnem 2 millióan választották ezt a fantasztikus, metroidvania stílusú roguelike játékot. Ezt ki is használják a francia stúdiónál, ugyanis PS4-re már a sokadik kiadásban jelenik meg a program: most éppen az alapjátékot és az eddig megjelent összes DLC-t rakták össze ebben a kedvezményes árú pakkban.

 

Shadow Man Remastered

A Shadow Man az 1990-es évek végén jelent meg, és hamar kult-státuszba emelkedett, melyet most a remasterek mestere, a Night Dive újított fel. Több új pálya, új ellenségek és hangeffektek, javított látvány, rengeteg játékmenetet érintő fejlesztés: többek között ezt tartalmazza a Shadow Man Remastered, amely jutányos áron mutatja be azt, hogy milyenek voltak a játékok az előző évezred végén.

Hitman Trilogy

A Hitman hármas pakkja tartalmazza a World of Assassination sorozat összes megjelent részét, melyben a Hitman nevű bérgyilkosnak az a feladata, hogy célpontjait a lehető legváltozatosabb módon intézze el. Erre lehetőség van, hiszen a pályák felépítése számtalan lehetőséget ad a kreatív (virtuális) gyilkosságokra. A trilógia a játékok alapváltozatait tartalmazza és elérhetők mind PS4-en és PS5-ön.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection (PS5)

A PS3-ra megjelent 2007-ben Uncharted egy csapásra siker lett. A Naughty Dog egy modern Indiana Jones-t fejlesztett, amit még három teljes értékű rész követett (kettő PS3-ra, és egy PS4-re), egyre jobb és nagyobb sikerrel. Egyszer már élvezhettük a teljes trilógiát PS4-en, most pedig Nathan Drake utolsó kalandja, a Thief’s End és Chloe Fraser akciója, a Lost Legacy került egy csomagba. Ez a pakk jó néhány órányi önfeledt lövöldözést kínál, de inkább csak azoknak, akik még nem vették meg külön a játékokat.