Nem lehet azt mondani, hogy unatkoztunk márciusban, hiszen régóta várt játékok jelentek meg, melyek hosszú időre garantálják a szórakozást. Verseny, akció, sport, akció-szerepjáték... mindenki találhatott kedvére való programot. Lássuk, hogy márciusban mik voltak a legérdekesebb játékok a magyar PS Store-ban!

Gran Turismo 7

Hosszú évek várakozása után jelent meg újra számozott Gran Turismo epizód. Az új rész kellemes játékélményt, csodaautókat kínál, azonban a fejlesztőcsapat pont azzal a szimulációs jelleggel nem törődött eléggé, amivel igazi versenyszimulátorrá válhatott volna a GT7. Nem büntet a pályaelhagyásért, nincs állórajt és még jónéhány dolog, azonban még ennek ellenére is ajánlani lehet a játékot az autók szerelmeseinek: ők nagyszerűen fognak szórakozni a Gran Turismo 7-tel.

WWE 2K22

A WWE 2K20 orbitálisat bukott, így a Visual Concepst-re nagy feladat várt, hogy egy új részben elfeledtesse a fiaskót. A WWE 2K22 pedig mindenki meglepetésére jó játék lett, melyben helyt kapott végre egy tutorial, új lett az irányítás, új lehetőségeket kapott a karriermód, melyben minisztorik és az ott meghozott döntések alakítják a történetet. A VC jó munkáját bizonyítja a sok pozitív értékelés, amit a WWE 2K22 kapott a premierje után: a pankráció rajongói örülhetnek, hiszen egy jó élményt kínáló programban verekedhetnek a legnagyobb sportolókkal.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin

A Team Ninja játéka a legendás Final-Fantasy sorozat eredettörténetét meséli egy alternatív univarzumban, és a bár a tálalás pocsék, a történet kifejezetten rossz, a játékélmény miatt mégis ajánlott program ez, de nem teljes áron. A harcrendszer kiváló és rengeteg lehetőséget tartogat, a bossharcok élvezetesek. Final-Fantasy rajongóknak érdemes lehet kipróbálniuk a Stranger of Paradise-t, hiszen minden hibája ellenére is lehet szeretni ezt a játékot.

Ghostwire Tokyo

Mikami Sindzsi új terepre merészkedett a Ghostwire Tokyo-val, és nem okozott csalódást. A játék ugyanis remekül sikerült, a dizájn lenyűgöző, Tokióban kóricálni élvezetes, ráadásul a fejlesztők okosan nyúltak a japán mondavilághoz. A lelkek üldözése szórakoztató, a térkép kellően nagy, és bár van néhány hiányossága a Tango alkotásának, az értékéből ez semmit nem von le! A Ghostwire Tokyo-nak simán helye van az év legjobb játékai között, az akció és a horror rajongóinak egyaránt ajánlható!