Ahogy azt Peter Molyneux pár napja bejelentette, a Fable 2 következő DLC-jében egy apró bepillantás nyerünk abba, hogy mi várható a félig-meddig bejelentett Fable 3-ban. Azonban nem lesz könnyű megtudni a nagy titkot, hiszen négy nagyon is hangulatosnak ígérkező küldetésen és annak megannyi új szörnyén kell átverekednünk magunkat, miközben új karakterekkel barátkozunk össze, akiktől jó esetben pár fegyvert, ruhát s bájitalt is kapunk.

A küldetéseink meglehetősen rövid sorában (de mit is várhatnánk 560 MS pont fejében...) újra találkozunk a gyerekkorunkban megismert Murgóval, aki visszatért Bowerstone Marketbe, hogy értékesítse a portékáit, köztük azt a szérumot is, ami a kutyánkat egy másmilyen fajta ebbé varázsolja. Ha ez megvan, megmenthetjük egy kis falucska lakóit, akik ugyan már halottak, de a szellemük egy gonosz erő miatt a kihalt faluban maradt, majd egy elátkozott lovagot is kisegítünk, akit csak az menthet meg a végzetétől, hogy különböző idétlen kosztümökbe öltüzünk. Végül az utolsó próbatétel során a rettegett Colosseumba látogatunk el, ahol rengeteg harcedzett lovag lelte már halálát, de majd mi megmutatjuk, hogy kell ezt csinálni.

A csomag májusban fog megjelenni, tele új fegyverekkel, ruhákkal, bájitalokkal és egy új trükkel a kutyánknak, amivel egy hátraszaltót tud csinálni.