Hamarosan az aktuális PC Guru is megjelenik, de a horrorrajongókat jobban érdekelheti, hogy a Borzongás negyedik száma bizony már kinn van a vadonban. Ahogyan azt már korábban is megírtuk, július 31-én, azaz tegnap jelent meg a lap, 84 oldalnyi tartalommal, plusz ajándékként ESET kódot és egy dupla oldalas posztert is mellékeltünk hozzá.

Július 27-én premier előtti író-olvasó találkozót is tartottunk a ParaNoir Pubban, ahol a rengeteg értékes nyereményen túl egy olyan filmet is levetítettünk, amit még sehol nem mutattak be. A premier előtti eseményen a Taste Me: Death-scort Service Part 3 került bemutatásra, ami legelőször augusztus végén (!), az amerikai Tampa Bay Screams fesztiválon debütál majd. Emiatt külön köszönet a stábnak és a rendezőnek, de legfőképpen persze mindenkinek, aki eljött a találkozóra és jelenlétével emelte az est fényét!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Aki még nem tette meg, az információk és szavazások, érdekességek miatt lépjen be a hivatalos csoportba, illetve néha látogasson el honlapunkra. Addig is kellemes rémálmokat, jó Borzongást!