Előzetest kaptak

  • szuperhősfilmek: Bosszúállók: Végjáték; Marvel Kapitány; Alita: A harc angyala
  • akcióthrillerek: Hanna; Hobbs & Shaw
  • horrorok: Mi; The Twilight Zone; Guillermo Del Toro Scary Stories To Tell In The Dark című filmje
  • a Toy story 4
  • a Trónok Harca nyolcadik évadja
  • és a Szolgálólány meséje harmadik évadja

A választások és az Oscar-díjátadó mellett talán a Super Bowl a legfontosabb esemény a tengerentúlon. Utóbbi szüneteiben a világ legnézhetőbb tévéreklámjai futnak, tegnap például tizenhárom film előzetesét vetítették le. Köztük Marvel Kapitányét, akit pont a hétvégén láthattunk akció közben egy közzétett filmrészletnek köszönhetően.

captainmarvel.jpg

A március 7-én debütáló szuperhősfilmet másfél hónapra rá, április 25-én követi a Bosszúállók: Végjáték, aminek előbbi mintegy felvezetéseként szolgál. Szerencsére a franchise negyedik epizódjából is láthatunk most már valamennyit.

Alita érkezésére már csak tíz napot kell várni, és már így is számtalan előzetesen vagyunk túl, sőt még a filmbe is belenézhettünk, de most egy új előzetessel gazdagodtunk.

alita-battle-angel-trailer-1.jpg

Számos gigaprodukció tévészpotját is láthatjuk éjjel óta. Elsőrendűen ilyen a Trónok Harca április 14-én debütáló utolsó, nyolcadik évadja. A hat másfél órás hosszúságú résszel jelentkező szezon történetéről szinte semmit nem lehet tudni, de végre kaptunk néhány új képsort a produkcióból.

3051694-game-of-thrones-characterts091710-850x478.jpg

Meglehetősen durva teaserrel jelentkezett A szolgálólány meséje harmadik évadja. Reagen elnök nyugalmat és hitet sugárzó 1984-es választási hirdetését vették alapul, ám a képi tartalom egészen disszonáns a narrációval.

Teasert kapott továbbá a Hanna,

a Tűnj el! rendezőjének új családi horrorja, a Mi,

us-first-look4bha.jpg

a szintén Jordan Peele-vel készülő, újragondolt Twilight Zone,

a Halálos Iramban-spinoff Hobbs & Shaw,

Guillermo Del Toro Scary Stories To Tell in the Dark című horrorja,

a Csodapark,

és az Our Planet is.