• Már ma megjelenhet Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered
  • A hivatalos bejelentésre még nem került sor

A közelmúltban több szivárgás is volt a Call of Duty: Modern Warfare 2 állítólagos újrahangszerelt változata kapcsán, melyre már elég egyértelmű jelek is utalnak, a Call of Duty: Modern Warfare legújabb frissítésében ugyanis többek között egy borítóképre is rábukkantak az adatbányászok. Most pedig könnyen lehet, hogy kiderült a megjelenés időpontja is - ami úgy néz ki, egybeesik majd a bejelentéssel is.

cod-modern-warfare-remastered-2.png

Ezt persze nem mi mondjuk, hanem egy Twitter-felhasználó, Okami, aki először még múlt szerdán posztolta a március 30-i dátumot - még az előtt, hogy egyáltalán kiszivárgott volna az említett borító. Az éjszaka folyamán pedig újabb bejegyzést tett közzé, melyben azt írja, hogy "itt épp imádkozok, hogy a kampány tényleg megjelenjen holnap, hogy ne tűnjek hülyének".

Okami nem véletlenül említ kampányt, hiszen - ahogy az a borítóról is kiderül - az újrahangszerelt verzió címe Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered lesz, vagyis a single player kampányt fogja csak tartalmazni, a multiplayer szekciót nem. De ha minden igaz, akkor néhány óra múlva mindez hivatalossá is válik majd... 

Támogasd te is a PC Gurut!