• Ingyenes Call of Duty, Modern Warfare 2 Remastered és Tony Hawk Remastered is készül
  • Legalábbis egy megbízható forrás szerint
  • Aki most megszellőztette az Activision összes projektjét

Az Activisionnek igencsak komoly tervei vannak a jövőre nézve, legalábbis egy friss szivárogtatás szerint. A TheGamingRevolution néven futó Twitter felhasználó nemrég ugyanis nyilvánosságra hozta a kiadó összes jelenlegi projektjét, és meg kell mondjuk, igencsak patinás a névsor.

modern-warfare-2-szivargas-00001.jpg

Ezek alapján a kiadónál készül már az idei Call of Duty (Project: Zeus néven), a korábban már pletykált Modern Warfare 2 Remastered, a szintén pletykált Tony Hawk Pro Skater Remastered, egy ingyenesen játszható, mobilra is érkező, 2021-ben debütáló Call of Duty-játék, egy PvP-re kihegyezett Crash-játék és a Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex Remastered is. Plusz, ha ennyi nem lenne elég, az Activision állítólag már nagyban dolgozik a Destiny helyettesítésén is, bár hogy ez milyen játék lesz, arról már nem szólnak a kiszivárgott információk.

Fontos persze leszögezni, hogy mindez csak szivárogtatás, nem pedig hivatalos bejelentés, ezért érdemes a helyén kezelni a dolgot, azonban TheGamingRevolution igen megbízható forrásnak számít, ha az Activision dolgairól van szó. Annak idején kiszivárogtatta például a frissen debütált és elképesztően sikeres Call of Duty: Warzone részleteit, de a Black Ops 3 zombimódjának térképeivel és a Modern Warfare-alsorozattal kapcsolatban is fején találta a szöget nem egyszer.

Ti melyik játéknak örülnétek a leginkább a fentiek közül?