Megérkezett a szeptemberben elstartolt Marvel Heroes 2.0-s frissítése, az Asgard. Az update nevezhető akár kiegészítőnek is, hiszen új helyszínt, karaktert és küldetéseket kapunk a szokásos javítások, csiszolások, változtatások mellett.

Ahogy a címe is mutatja, a 2.0-s változatban megnyílik a Bifrost az istenek világába, Asgardba, hogy felfedezhessünk olyan helyszíneket, mint az említett híd, vagy éppen Odin palotája, amely egyben új hub is lesz. Az Asgard egyúttal elhozza a Marvel Heroes első játszható szupergonoszát, Lokit. Thor mostohatesója mágus lévén tűzlabdákkal száll harcba, de képes kontrollálni a jeget és magát illúzióként megsokszorozni. Legvégső támadási formájában pedig Jégóriássá alakul, amely újabb képességeket nyit meg.

Az új helyszín és szereplő természetesen a sztori új szálát is feloldja. Az Asgardból megtudhatjuk, mi történt a Kozmikus Kockával (alias Tesseract) a Marvel Heroes eredeti befejezése után. A történet felgöngyölítéséhez természetesen számtalan új cucc áll rendelkezésünkre, a gyűrűktől kezdve a Legendary Itemekig.

Lesz néhány változtatás is az alapjátékban, amelyek közül a legjelentősebb, hogy kezdéskor immár nem öt, hanem kilenc szuperhős közül választhatunk, és további tizenhetet szerezhetünk meg valós pénzért, vagy a játékban nyújtott teljesítményünk után. Ezek között természetesen ott van minden ismert és szeretett szuperhős, beleértve Pókembert, Vasember, Thort, Rozsomákot (vagy Farkast, kinek melyik változat tetszik), Hulkot és Amerika Kapitányt. Természetesen mindenki testre szabható, a fejlődési fának köszönhetően képességeikben, a craft rendszernek hála pedig felszereléseikben, míg a Marvel 70 éves történelme a jelmezek egyedivé alakítását teszi lehetővé.

A Marvel Heroes ingyenesen elérhető a játék honlapjáról, de akár a Steamről is letölthetjük.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!