• Májusban érkezik meg az Avengers
  • Bár eddig még nem lopta be magát a közönség szívébe
  • Az író szerint viszont számítottak erre

Sok negatív kritika érte a Crystal Dynamics új játékát, a Marvel’s Avengerst a leleplezésekor. A képregények rajongói a karakterek kinézetétől a bemutatott játékmenet minden egyes eleméig szétcincálták a megjelent videókat, és hangosan kifejtették véleményüket arról, hogy mi nem jó, és az úgy miért nem jó. A fejlesztők néhány esetben meg is fogadták ezeket a tanácsokat, például Fekete Özvegy arcát kicsit átszabták, de például a karakterek gúnyáit nem akarják áttervezni.

A játék írója, Shaun Escayg szerint mindez nem lepte meg a Crystal Dynamicset, sőt, számítottak a negatív visszhangra is. Elmondása szerint a 80 évnyi történelemmel bíró Marvel rengeteg szenvedélyes rajongót gyűjtött maga köré, akik annak idején az első filmeket is ugyanígy kritizálták, például felemlegették azt, hogy Vasember nem úgy beszél, mint ahogy azt Robert Downey Jr. előadta. Ők most ugyanezzel néznek szembe a Marvel’s Avengers esetében, és igyekeznek elfogadni ezt.

Escayg azt is elárulta, hogy már a fejlesztés korai szakaszában beszállt a munkába, és ekkor már körvonalazódott, hogyan fog kinézni ez az egész. Neki az volt a feladata, hogy megtalálja a karakterek lényegét, kitalálja, hogyan tudják előremozdítani az egyes szereplők a történetet, és hogyan hat a képességük a játékra illetve hogyan fejlődhetnek eme tulajdonságok.

avengers-microtransactions.jpg