• Hat karakterrel indul a Marvel’s Avengers
  • Az új szuperhősök DLC formájában, ingyen érkeznek
  • A kooperatív módban minden játékosnak más hőst kell választania

Az eddigi videókból már biztosra vehettük, hogy a Marvel’s Avengersben benne lesz Vasember, Amerika Kapitány, Fekete Özvegy, Thor és Hulk, plusz az E3 trailer végén feltűnt az eredeti Hangya (Hank Pym) és nemrég Miss Marvelt, azaz Kamala Khant is beharangozták. Szóval nagyon úgy tűnt, hogy hét karakterrel indít a Marvel’s Avengers.

A Crystal Dynamics feje, Scot Amos tisztázta, hogy a megjelenéskor csupán hat karaktert kapunk. Az nem derült ki, hogy pontosan kik ők, de a trailerben szereplő ötös fogat száz százalékos, mellettük pedig vagy Pym, vagy Khan kerül be a csapatba, a másik pedig DLC formájában érkezik.

Amos emellett elárulta, hogy az egymagunkban lejátszható, hős specifikus küldetéseket Hero Missionnak, míg a kooperatív élményre kihegyezett missziókat Warzone-nak hívják. Az utóbbi esetben egy megkötésről is lerántotta a leplet: minden játékosnak más-más hőst kell alakítani, vagyis egy csapat nem épülhet fel csak Hulkokból vagy Thorokból. Továbbá az is kiderült, hogy a Marvel’s Avengershez később érkező szuperhősöket ingyenesen kapja meg mindenki.

marvels-avengers-hank-pym-antman.jpg