• A Marvel’s Avengers-ben a hősöknek alternatív skinje is lesz
  • Ezeket bemutatták a Comic-Conon
  • A skinekről készült képek kiszivárogtak a netre

A képregényhősök ruhatára rendkívül változatos, annak ellenére, hogy mindegyikük próbálja megtartani jellegzetességüket. Mégis, néha csak színre, máskor teljes küllemre átalakulnak, és így van ez az olyan egységes filmsorozatokban is, mint a Marvel Moziuniverzum. Éppen ezért nem meglepő, hogy a Marvel’s Avengers-ben szintén leválthatjuk majd öltözetüket.

A Comic-Conon be is mutatták az alternatív skineket, ám akárcsak a játékmenet-videót, ezt is csak a rendezvényen résztvevők nézhették meg. Ám a hacukákról ugyanúgy készültek képek a látogatóknak hála, amik úgyszintén kiszivárogtak a netre, így bár nem profi minőségben, legalább mi is kapunk ízelítőt.

Az első két képen Thor alternatív skinjét, vagy inkább skinjeit láthatjuk. Az első egy vikingesebb szerelés, a második valamivel futurisztikusabb.

A következő képen Natasha Romanoff, azaz Fekete Özvegy ruhája látható, ami eléggé hajaz a Marvel Moziuniverzumban látható szerkójára.

Bár nehezen kivehető, ez Tony Stark MK42-es Vasember páncéljának mellkas panelje.

Hulk két különféle alternatív skint is kap, az egyikkel jóvágású gengszternek öltözhet, a másikkal meg harci festést ölthet magára.

És végül Amerika Kapitány két skinje. Az első a filmes viseletére emlékeztet, a másik viszont egy olyan alternatív változatnak tűnik, ami a Kapitány bőrszínét is megváltoztatja, így lehetséges, hogy ez a skin Steve Rogerst egy az egyben leváltja Sam Wilsonra.