Azt már régóta tudjuk, hogy Shepard parancsnok nem tér vissza a Mass Effect: Andromedában, hisz az ő története lezárult a Mass Effect 3-ban. Abban viszont eddig joggal reménykedtünk, hogy néhány fontosabb szereplő azért tiszteletét teszi a korábbi epizódokból. Nos, szomorúan közöljük a hírt, hogy a remény meghalt.

Twitteren kérdezték meg Chris Wynn vezető fejlesztődirektort, hogy lesz-e ismerős arc a trilógiából, mire tömören azt felelte, hogy annak a történet szempontjából semmi értelme sem lenne. Ugyanakkor egy másik kérdésre, miszerint a kisebb szereplők közül találkozhatunk-e valakivel, már homályosabban felelt: „mivel még nem helyeztük el az összes single-karaktert, erre a kérdésre nem tudok válaszolni.” Szóval lehet, hogy Shepard, Liara vagy Miranda nem jelenik meg, de egy Conrad Verner vagy Emily Wong még tiszteletét teheti.

Mindezek mellé még hozzátette, hogy másfajta kapcsolatból lesz bőven, úgymint fajok, vagy olyan szerkentyűk, mint a Mako, mi több, a harcrendszer hasonlítani fog a Mass Effect 3-éra. Vagyis a rajongók azért otthon fogják érezni magukat.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!