• December 23-án debütál a Mátrix: Feltámadások (Resurrections)
  • magyar nyelvű előzetes alapján hőseink nem emlékeznek a múltjukra, se egymásra
  • Neo újra megkapja a piros tablettát és a korábbinál nagyobb erőre tesz szert

Bő fél hónap van még hátra a Mátrix: Feltámadások (Resurrections) december 23-i premierjéig, az előzetesek viszont máris záporoznak ránk. Tegnap érkezett egy lenyűgöző ritmusú tévészpot, amit ma egy magyar nyelvű teaser követ. Egyelőre nem úgy tűnik, mintha sok újdonságot és állítást rejtene a negyedik epizód, inkább nosztalgikus érzésekre apellálnak az alkotók.

Amint az a film hosszú, grandiózus előzeteséből kiderült Neoék ismét a tudatlanság állapotába kerültek. A kék tablettáknak hála nemcsak a valós világra, hanem egymásra sem emlékeznek. Ekkor keresi fel Morpheus a piros pirulával Keanu Reeves legendás hősét, a kiválasztottat, utóbbi pedig eljut Trinity-hez is.

Reeves mellett Carrie-Anne Moss is visszatér a Feltámadásokban, Morpheus-t viszont immár Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman 2Kampókéz) alakítja. Újoncként tűnik fel a vásznon Christina Ricci (Addams FamilyAz álmosvölgy legendája), Neil Patrick Harris (Így jártam anyátokkal), Jonathan Groff (Mindhunter) és Jessica Henwick (Trónok harca). Ti várjátok már a premiert?


mv5bn2iyzgjmmzytzme3ms00owi5lthkm2ytymyzzmu4nzy4yjgxxkeyxkfqcgdeqxvyotq2mjq3mtiv1.jpg
(A kép forrása: Wired)