• A rajongók évek óta szeretnék látni Neot vagy John Wicket a Mortal Kombat univerzumban
  • A NetherRealm főnöke is sokat tett az ügy érdekében
  • Keanu Reeves szerint azonban ikonikus karakterei és a játékok külön világot alkotnak

A rajongók évek óta bíznak benne, hogy a Mortal Kombat univerzumban is feltűnik majd John Wick vagy Neo a Mátrixból. Nem pusztán a tervezett filmszériában, hanem a játékokban is szívesen látnák a kultikus karaktereket megformáló Keanu Reeves-t. Utóbbi azonban most kénytelen volt lelombozni a reménykedőket.

A Mátrix 4 kapcsán készített Esqire interjú során az újságíró feltette a sztárnak a kérdést, hogy szívesen csatlakozna-e a népszerű játék világához, mire az félreérthetetlen választ adott. „Ha rajtam múlna? Nem. A Mortal Kombat sok szempontból fantasztikus. De úgy gondolom, hogy Neo… John Wick… Tudod, nekik megvan a saját történetük. Ahogy a Mortal Kombatnek is megvan a maga világa.”

wickesnetflix.png
(A kép forrása: Netflix)

Mivel a Mátrix és Kombat jogai mind a Warner Bros. tulajdonában állnak, kézenfekvő volna egy crossover, Keanu Reeves beleegyezése nélkül azonban erre aligha kerülhet sor. A NetherRealm főnöke, Ed Boon az elmúlt években már többször kifejezte, mennyire szeretné, ha a fenti karakterek megjelennének a Mortal Kombat szériában és az Injustice 2-ben, ám ezek a tervek mindannyiszor meghiúsultak. Ti szívesen látnátok Neot vagy Wicket a játékokban, esetleg az azokat adaptáló filmekben?