• Keanu Reeves is szinkronizál a DC League of Super-Pets-ben
  • Superman kutyájának csapata a hős nyaralása idején szabna gátat a bűnözésnek
  • Megérkezett a 2022. május 20-án debütáló film előzetese

Pont ma írtunk arról, hogyan vélekedik Keanu Reeves a Mortal Kombat unvierzumban való szerepvállalás lehetőségéről. Ezúttal pedig közelgő DC-s szerepéről adhatunk hírt, még ha csak szinkronszínészként vett is részt a DC League of Super-Pets készítésében. Egyelőre nem tudni, hogy kinek kölcsönzi a hangját, pedig nyári teasere után az animációs film második előzetesét tette közzé a stúdió.

A 2022. május 20-án debütáló opusz a mindig jól fésült Krypto, a szuperkutya és mogorva társa, Ász, a denevérkutya nyomozását követi. Hőseink Superman távollétében igyekeznek gátat szabni a városban zajló bűnözésnek. Érdekesség, hogy számos karaktert most láthat először nagyprodukcióban a szélesebb közönség.

A főhősöket Dwayne Johnson és Kevin Hart szinkronizálják, de Vanessa Bayer, John Krasinski, Diego Luna, Natasha Lyonne és Kate McKinnon hangja is felcsendül az eredeti változatban, míg Lex Luthor orgánumát Marc Maron kölcsönzi majd. A filmet a Lego Batman forgatókönyvét is jegyző Jared Stern és Sam Levine (Robot és Mumus) rendezi. Magyar premierdátumot még nem hirdettek.

dc-superpets-movie-social-featured.jpg
(A kép forrása: Collider)

Reeves-t egyébként legközelebb a Mátrix: Feltámadásokban, majd jövőre a John Wick 4-ben láthatjuk. Továbbra is várat magára azonban a régóta ígért Marvel szerep, pedig friss Esqiure-interjújában elmondta a színész, hogy megtiszteltetés volna csatlakozni a Moziverzumhoz. „Van néhány csodálatos rendező, vizionárius [a Marvelnél], és ők valami olyat csinálnak, amit még soha senki” – vallotta Reeves.

88-886778keanu-reeves-1.jpg
(A kép forrása: Tea Hub)

A DC NAPTÁRA

Az univerzumon kívül készül a The Batman és a Joker 2.