Nos, miután elmúlt szeptember, nyilvánvaló, hogy a szóban forgó Hostage Negotiation DLC késik. Bár konkrét dátumról most sincs szó, kaptunk pár infót és képet, a megjelenésig egyelőre be kell érnünk ennyivel -- illetve vigaszdíj gyanánt néhány krómozott fegyverrel, ugyanis a Rockstar minden Social Club tag számára a hét folyamán elérhetővé tesz egy ilyesmiket tartalmazó bónuszpakkot, köszönetképpen a türelmes várakozásért.

Maga a DLC pedig először is négy új, direkt az online, többszemélyes akcióra kihegyezett pályát tartalmaz. Aki egy night clubban vagy egy stadionban akar közelharcot vívni, annak a Club Moderno és az Estádió Do Galatians lesz a terepe, míg aki a favellák bűnös és mocskos világába szeretne alámerülni, az O Palácio Strip Club és a Favela Heights ajánlható, utóbbiban ráadásul egy új frakcióval kell felvennünk a harcot, ez pedig nem más, mint az U.F.E. ellen ádázul hadakozó Filhos De Ogum.

Max Payne 3 Hostage Negotiation DLC

Hogy könnyebben boldoguljunk az új játszótereken, kapunk pár csecsebecsét is, ilyen az alanti bal oldali képen látható Bomb Suit, amely természetesen a robbanószerek hatásaitól véd, az ellenfelek lőszerszámainak újratöltési idejét lelassító Intimidation Mask (jobbra -- gondolom, aki ebben meglát, úgy elkezd röhögni, hogy nehezebben megy majd neki a betárazás), és persze pár új tüzes társ, az M24 Sniper Rifle, illetve az IA2 Assault Rifle, valamint, hogy legyen min letesztelni a narancssárga szkafandert, a robbanós csapdák készítésére alkalmas Explosive Burst.

Max Payne 3 Hostage Negotiation DLCMax Payne 3 Hostage Negotiation DLC

A Hostage Negotiation DLC valamikor ősszel lesz elérhető, 800 MS-pontért, illetve 7,99 fontért (kb. 10 dollár) PlayStation Networkön és PC-n. A Rockstar Pass tulajdonosok természetesen ehhez is, ahogy a többi, ezután érkező pakkhoz is, ingyen juthatnak hozzá.