Ha annyi 50 Ft-osunk lenne, ahány infó kiszivárgott már szegény Insomniac Games-től az elmúlt hónapokban, pikk-pakk összejönne a pénz Yasuke életnagyságú sisakreplikájára. A legfrissebb anyag a Marvel's Spider-Man 3-at érinti, amit hivatalosan még be sem jelentettek, de korábban már a Zöld Manót is szemügyre vehettük belőle. Az alább látható rövid játékmenet részlet* képek ÁLLÍTÓLAG a Spider-Man 3-ból származnak, ami pedig igazán különlegessé teszi őket, hogy a hálóhintázó személy nem Pókember, és nem is Miles, hanem Silk!

*a felvételt időközben törölték

Na de ki az a Silk? Nem más, mint egy 2014-ben bevezett karakter, polgári nevén Cindy Moon, akit szintén megcsípett a radioaktív pók, így szuperképességekre tett szert. És most csak azok olvassanak tovább, akik már végigjátszották a Marvel's Spider-Man 2-t: ennek a legvégén, az egyik stáblistás jelenetben ugyebár Miles anyukája bemutatja udvarlóját, aki lányával, Cindy-vel érkezik.

Na most az jó kérdés, hogy mindössze erre alapozva valaki a Spider-Man 1 PC-s változatába belemoddolta Silket, és a markába röhögve kiküldte a netre, vagy ez tényleg egy újabb Insomniac-szivárgás: mi amondóak vagyunk, hogy kezeljük fenntartásokkal a videót képeket.

Korábban egy ütemterv is kiszivárgott: akkor még úgy állt, hogy 2025-ben egy Venom spin-off érkezik, 2026-ban jön a Wolverine játék, és csak 2028-ban a Spider-Man 3. Reméljük a hackertámadás miatt nem csúsznak a tervezetthez képest.