A Rainbow 6: Patriots egy látványos trailer után egyszerűen eltűnt, nemrég már arról pletykáltak a Ubisofthoz közel álló források, hogy a fejlesztést leállították. Erre utalt minden jel, hisz sem az E3-on, sem a Gamescomon nem adott életjelet a játék. A francia kiadó viszont megtörte a csendet: a játék él és készül, de még egy darabig biztos a sütőben marad.

Alain Corre producer az IGN-nek annyit mondott a Rainbow 6: Patriotsról, hogy még mindig dolgoznak rajta, és hogy a sorozat nagyon fontos a Ubisoftnak. Ugyanakkor a kiadó szeretne tökéleteset alkotni, csiszolva kicsit a Vegas 2-vel megkoptatott széria hírnevén, és ehhez idő kell. Corre a leállítással kapcsolatos pletykákat nem kommentálta; csak annyit mondott, hogy "megéri várni" a Patriotsra, és hogy az alkotók egy hiteles történetet szeretnének összerakni.

A Rainbow 6: Patriots első információi még 2011-ből származnak, azóta csend honol a projekt táján. Nem ez azonban az első olyan Tom Clancy-játék, ami tetszhalottnak tűnt egy ideig: a végül remekre sikeredett Splinter Cell: Convictiont is teljesen újrakezdték egyszer, mert nem ért fel az elvárásokhoz.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Tom Clancy's Rainbow 6: Patriots -- Megjelenés: ismeretlen -- Gépigény: ismeretlen