Gyere velünk rádiózni!

Itt az alkalom, hogy betekints a kulisszák mögé, és csatlakozz a podcast adásunk felvételéhez! Ha van kedved egy jót dumálni velünk, miközben "szól a rádió", akkor ne habozz!

Kezdjük rögtön egy hónapok óta visszatérő égető kérdéssel, amely a teljes játékokat érinti. Ezúttal a Project Snowblind került a DVD mellékletre, jövő hónapban az Imperial Glory található majd a lemezen, s mielőtt felhördülnétek, elárulom, hogy az ütemezés szerint ezt követi a Return to Castle Wolfenstein (2007/13 - november), majd a DOOM 3 (2008/01 – december). Sajnos a COD még képlékeny, a kiadó nem küldött biztos választ azon kérdést iilletően, hogy sikerül-e a több CD-s verziót DVD-sre cserélni. Jó hír a rosszabb mellé: a csillagok állása szerint nem elképzelhetetlen, hogy a jövő év elején mégis lesz egy Gun a Guru mellé csomagolva. Megígérni most nem fogjuk, de teljes erőből azon dolgozunk, hogy összejöhessen a dolog.

Ezt követően lássuk a tartalmat! A bemutatók között olvashattok a Borderlandről, a Beowulfról, a Rise of the Argonautsról, és itt van egy termetesebb összeállítás a Kane & Lynchről is. Emellett vár még két összeállítás, amely a jövőbe tekint, egyik a képregényekből készülő játékokat veszi sorra, míg a másik a kiegészítőkkel foglalkozik egy kicsit.

Megjelent a 11. PC GURU!Tesztjeink között itt a teljes World in Conflict (egy- és többjátékos mód), a John Woo-féle Stranglehold, kiveséztük a Medieval II: Total War legújabb kiegészítőjét, van egy Diablo-klón, a Loki, a Combat Mission: Shock Force a vérbeli stratégáknak, Obscure 2 a horrorrajongóknak, sportjátékok (NHL 08 és Tiger Woods PGA Tour 08), egy kis vadászat (Hunting Unlimited 2008), valamint egy újabb kaland (Jack Keane). Emellett találhattok még egy interjút hazánk egyik legjobb WoW-játékosával, illetve ]{redenc végzett mélyfúrást a kalandjátékok történetében (amelyhez a kapcsolódó anyagot hétvégén már közzétettük).

A további tartalom a megszokott: levelezések, hardver, egy kicsit megújított Külvilág, a DVD-n a szokásos videotesztek és PC Guru Live! adások. Ezzel együtt felkerültek a weboldalra a 09-es szám tesztjei is, úgyhogy jó csemegézést mindenkinek!