Helyi idő szerint ma végre megjelent a várva várt scout update, de ezt már szerintem mindenki tudja, hiszen erről beszéltünk az utóbbi öt napban. Összefoglalásképpen elmondom, hogy a csomagban többek között 35 új achievementet, és négy új, a játékosok által készített pályát kapunk. Az Arena_Watchtower nevűn a nagy terek dominálnak, kedvezve a sniper és a scout kasztoknak, a CP_Junctionön azonban már mit sem érünk a gyorsasággal, hiszen a szűk folyosókon csak nagy tűzerővel lehet érvényesülni. A CP_Egypt pályán ellátogatunk a fáraók földjére, míg az átdolgozott CP_ Fastlane jó pár meglepetéssel szolgál majd a veterán játékosoknak is.

Az új helyszínek mellé természetesen új fegyvereket is kapunk. Elsőként a The Sandmannel ismerkedtünk meg, amivel egy baseball-labdát üthetünk az ellenfeleink irányába, akik a találattól rövid időre elkábulnak. A Bonk energiaitallal olyan gyorsakká válunk, hogy a száguldó golyókat is kikerülhetjük, de ha elmúlik a hatása, a szokásosnál lassabbak leszünk. A tegnap bemutatott Force-A-Nature puskával pedig egy kis tölténykapacitású, de annál erősebb fegyvert kapunk, amivel még egy triplaugrás is lehetséges.

A tegnap kihirdetett szavazás végeredménye az lett, hogy legkönnyebben a Force-A-Naturehöz juthatunk hozzá, ugyanis csak tíz achievementet kell feloldanunk, a The Sandmanért 15-öt kell megszerezni, míg az energiaitalért 20-at.

Akiknek még nincs meg a játék, de már régóta fenik rá a fogukat, azoknak itt tökéletes alkalom, hiszen péntekig féláron kapható a játék, természetesen csak a Steamen.