• Október 7-én indul el a Star Wars: Resistance
  • A történet Az ébredő Erő előtt játszódik
  • A főhőse egy fiatal pilóta, aki az Első Rend után kémkedik

Októberben újabb animációs Star Wars sorozat indul útjára a Disney XD-n, ami követve A klónok háborúja és a Lázadók hagyományait, ezúttal is merőben más stílust fog képviselni. A Resistance ugyanis a japán anime stílusból merít, ami elsőre meglehetősen szokatlan, pláne, ha hozzám hasonlóan nem is kedveli az ember ezt a rajzstílust.

A Resistance körül sokáig volt nagy a csend, most viszont megérkezett a First Look Trailer, ami nevéhez méltón csupán gyors betekintést enged. Bár a karakterek – ahogy attól tartottam – nem sikerültek túl jól (bár valószínűleg meg lehet majd szokni őket), az űrhajók és a cselekménynek helyet adó világ már itt szemet gyönyörködtető. A történetről viszont még semmi sem derült ki ebből.

Annyi biztos, hogy a cselekmény Az ébredő Erő előtt indul, Poe Dameron jelenlétéből ítélve nagyjából egy évvel (ekkor csatlakozott az Ellenálláshoz, a trailerben pedig úgy tűnik, már tagja Leia szervezetének). A főszereplő egy fiatal pilóta lesz, Kazuda Xiono, aki azt a feladatot kapja, hogy kémkedjen az Első Rend után.

starwarsresistance-screen.jpg