Szeptemberben az egész játékipar meglepve vette tudomásul, hogy a Telltale Games bezárja kapuit. 225 embernek mondtak fel egyik pillanatról a másikra, mindössze 25-en maradtak a stúdiónál, hogy befejezzék Minecraft: Story Mode-ot. Még az éppen futó The Walking Dead: The Final Season is leállításra került, de azt végül egy másik csapat befejezi.

Most viszont megkezdődtek a teljes bezárás munkálatai. Míg a Telltale a Sherwood Partners segítségével elvégzi a felszámolást (a csődeljáráshoz nagyon hasonló folyamatról van szó ebben az esetben), addig a Steamről bolt részlegéből is eltűnt a stúdió néhány játéka, egész pontosan a Jurassic Park: The Game, a Tales of Monkey Island és a Back to the Future: The Game. Mindezek tetejében több egykori dolgozónak már az egészségügyi biztosítását sem fizeti ki, miközben sokan végkielégítést sem kaptak.

Természetesen azok, akik korábban már megvásárolták a nevezett játékokat, továbbra is megtalálják mindegyiket a könyvtárukban. Illetve, akik még nem vették meg, de meg szeretnék, azok még bezsákolhatják mindhárom programot a GOG-n, a PlayStation Store-ban vagy az Xbox Marketplace-en.