• Amerikai sajtóértesülések szerint Jonah Hill (A Wall Street farkasa) játszotta volna Pingvint vagy Rébuszt a következő Batman-filmben
  • A kétszeres Oscar-jelölt színész végül visszamondta a szerepet
  • Robert Pattinson alakítja legközelebb a Denevérembert
  • A premier tervezett dátuma 2021. június 25.

Miközben dúl a Joker-láz (kritikánkat itt olvashatjátok), ne feledkezzünk meg az anyaszériáról sem. Számos Batman spin-off készül mostanában, elég csak a Pennyworth-re, a Batwomanre vagy a Batman a Tini Nindzsa teknőcök ellenre gondolni. A Denevérember következő nagyjátékfilmje viszont még mindig csak előkészületi fázisban tart (az már korábban kiderült, hogy a James Gunn-féle Öngyilkos Osztag rebootban nem tér vissza a milliárdos szuperhős).

Ben Affleck látványos távozását követően Robert Pattinson kapta meg Bruce Wayne szerepét, nemrég pedig felröppent a hír, hogy Jonah Hill (A Wall Street farkasa; 21 Jump Street) alakíthatja majd az egyik antagonistát. A pletykák szerint Pingvin vagy Rébusz bőrébe bújt volna a kétszeres Oscar-jelölt színész, azóta viszont több vezető amerikai lap (például a Variety) is megerősítette, hogy Hill végül visszamondta a szerepet.

10100761g.jpg

Egyelőre annyit lehet tudni, hogy az Engedj be!- és a Majmok bolygója-remake-eket jegyző Matt Reeves írja és rendezi a filmet, Pattinson mellett pedig Jeffrey Wright (Shaft) és a Macskanőt megformáló Zoë Kravitz (Mad Max: A harag útja) is feltűnik a vásznon. A premier tervezett dátuma 2021. június 25. Ti kit látnátok szívesen a gonosz szerepében?