• Ősszel rajtol Batwoman saját sorozatának várhatóan huszonhárom részes első évadja
  • A Denevérnőt az Orange Is The New Blackből is ismert modell, Ruby Rose alakítja
  • Ben Affleck távozása után Robert Pattinson alakíthatja Batmant
  • 2021-ben debütál a következő film

Batwoman tavaly már feltűnt a CW szuperhőseinek útját keresztező spinoffjában, idén viszont saját sorozattal jelentkezik. A címszerepelő Kate Kane, miután Batman eltűnésével megnő a bűnözés Gotham City-ben, Bruce Wayne átszabott jelmezét ölti magára és Luke Foxxal, valamint Mary Hamiltonnal az oldalán kezdi védelmezni a várost. A címszereplőt az Orange Is The New Blackből ismert Ruby Rose alakítja.

ruby-rose-as-batwoman-in-arrowverse-elseworlds-crossoverebc3.jpg

Tehát a tavalyi crossover spinoff eseményei előtt játszódik majd a sajtóértesülések szerint huszonhárom negyvenöt perces részből álló nyitóévad. Premier idén ősszel, a Supergirl ötödik szezonjának nyitóepizódjával egy napon várható a CW műsorán. Első előzetesét és hivatalos plakátját alább láthatjátok:

batwoman-tv-show-posterppu8.jpg

És ha már Batman, a legfrissebb információk szerint a Harry Potter és a tűz serlege, ill. az Alkonyat-filmek sztárja, Robert Pattinson váltja majd a távozó Ben Afflecket a Denevérember szerepében. Bár hivatalos megerősítés a Warner Bros. részéről egyelőre nem érkezett, valószínűleg hamarosan szerződtetik Pattinsont, ellenkező esetben pedig Nicholas Hoult a legesélyesebb a szerepre. A következő filmet 2021 nyarán tervezik bemutatni.

bk0av4rgcdssqldlwerq.jpg