• Megérkezett a Ranger Update
  • A frissítés számos hibát javít
  • Ebben már benne van a New Game+

Hiába volt egy kisebb balhé a Metro: Exodus Epic Games Store exkluzivitása körül (lásd: kapcsolódó hírek), maga a játék jobban fogyott, mint elődje, a Metro: Last Light. Ez is bizonyítja, hogy ami jó, akkor teljesen mindegy, hol jelenik meg, vagy mennyit morognak emiatt – sőt, mint tudjuk, a negatív reklám is reklám.

A 4A Games természetesen a megjelenéssel nem hagyta magára a játékot, így meg is érkezett hozzá az első nagyobb frissítés, a Ranger Update. Ezzel kiirtottak számos bugot, javították a teljesítményt, további opciókat kaptak az RTX kártyák tulajdonosai, DualShock és Steam kontoller támogatást kaptak a PC-sek, Xbox One-on már használható az egér és a billentyűzet játék közben, a PS4-en pedig megoldódott a Dual Shock Controller Light támogatás gondja.

De a legnagyobb újdonság mindenképpen a New Game+, amelynek hála újra nekifuthatunk a Metro: Exodus történetének, de ezúttal magunkkal vihetjük az első körben megszerzett felszereléseinket is. A második kör persze több kihívással jár, de hogy mennyivel többel, az rajtuk áll, merthogy számos dolgot megszabhatunk.

Beállíthatjuk, hogy mindössze egyetlen fegyver lehet nálunk, és kivehetjük a mentés lehetőségét. Erősebb védelmet adhatunk az ellenfeleknek, változtathatunk a napszakok időtartalmán, növelhetjük a sugárzás gyakoriságát és az időjárás durvaságát is feljebb tornászhatjuk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!