• A mai napon indul a Call of Duty: Warzone
  • Ez egy ingyenesen játszható, 150 fős battle royale FPS
  • Akiknek megvan a Modern Warfare, azok 16 órától tölthetik
  • Mindenki más számára 20 órától nyílik meg a játék

A sok-sok pletyka után tegnap hivatalossá vált, hogy érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra a Call of Duty világába helyezett battle royale-játék, a Call of Duty: Warzone, a jó hír pedig az, hogy nem is kell már rá sokat várni, hiszen a mai napon el is startol a buli. Hogy pontosan mikor? Szerencsére ezt is tudni lehet már.

Első körben azok szállhatnak be, akiknek megvan a Call of Duty: Modern Warfare: náluk 16 órától fog megnyílni a korábbi "Classified" panel a játék főmenüjében. Platformtól függően egy 18-22 GB-os letöltésre kell felkészülni, ha megvolt minden korábbi frissítés. Ezt követően jönnek a többiek: 20 órától mindenki előtt megnyílnak a szerverek - egy igen masszív, 83-101 GB-os letöltésre számítsatok.

mikor-indul-a-call-of-duty-warzone-ime-a-pontos-letoltesi-idopontok.jpg

A Call of Duty: Warzone két játékmódot tartalmaz majd induláskor. Az egyik a magától értetődő Battle Royale, ahol 150 játékos harcol majd legfeljebb háromfős csapatokba verődve a végső győzelemért. A másik pedig a Plunder, ahol minél több pénz összegyűjtése a feladat. Kezdetben egy pálya lesz csak, Verdansk, amely viszont több mint 300 nevezetes ponttal rendelkezik, a méretre tehát nem lehet majd panasz.