Lezajlott a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny League of Legends tornájának két selejtezője, összesen 40 csapat vívta ki magának a jogot, hogy megküzdhessen a megyei döntőkben. A 19 megye, valamint Budapest képviselői már alig várják, hogy megütközzenek az Idézők Szurdokában, amit természetesen élőben követhettek a kijelölt Twitch csatornán.

Hol lehet követni a Megyék Csatája megyei LoL döntőit?

Az élő, magyar nyelvű közvetítésekért a Megyék Csatája hivatalos Twitch csatornájára látogassatok el, amit a https://www.twitch.tv/megyekcsataja linken értek el.

megyeidontoguide.jpg

Mikor kezdődnek a Megyék Csatája megyei LoL döntői?

Összesen hat játéknapon dől el, hogy mely csapatok a megyéjük abszolút legjobbjai, ők jutnak tovább a megyei döntőkből csoportkörökbe.

megyek-csataja-beosztas-01.png

Milyen formátumban zajlanak a Megyék Csatája megyei LoL döntői?

Minden megyei döntő Best-of-3 formátumban kerül megrendezésre. Az a csapat jut tovább a csoportkörökbe, amelyik hamarabb éri el a két győzelmet.

Fontos kiemelni, hogy előfordulhat a kezdési időpontokban esetleges változás, valamint a csapatok mozgathatják a meccseiket, ezért érdemes egész nap követni a Megyék Csatája Twitch csatorna eseményeit, akkor biztosan nem maradtok le a számotokra legizgalmasabb összecsapásokról.

Ne feledjétek, hogy folyamatosan jelentkezhettek a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny FIFA 21 tornájára. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!