A Nitro Concepts mindig is élen járónak számított, ha gamer berendezésekről van szó, ha pedig gamer asztalunk mellé egy jófajta széket is szeretnénk, vagy egyszerűen csak eljött az ideje, hogy lecseréljük az előzőt, akkor mostantól újabb lehetőség áll rendelkezésünkre, a gyártó ugyanis leleplezte legújabb gamer székét, az E250-et.

Sportos megjelenésének hála az E250 olyan, mintha egyenesen egy versenyautóból érkezett volna otthonunkba, raádásul négyféle színvariáns közül is választhatunk: ezek a Tűz Piros (Inferno Red), az Égszín Kék (Galactic Blue), az Éj Fekete (Stealth Black) és a Ragyogó Fehér (Radiant White) fantázianeveket viselik. A látvány és a megkapó dizájn mellett természetesen az ergonómiára se lehet panasz: a habszivacs töltetnek hála az E250 hosszú távon is biztosítja a kényelmet, amely lélegző mikroszálas textil borítást kapott. Nem hiányoznak emellett a kötelező derék- és nyakpárnák sem, melyek extra támasztást biztosítanak.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A minőség és az anyaghasználat nemcsak a felszínen mutatkozik meg, hiszen a szék extrém stabil acélszerkezetet kapott. Az E250 hamisítatlan német összeszerelési minőséggel büszkélkedhet, melyet tényleg hosszú távú használatra terveztek: nem veszít a stabilitásából és a rugalmasságából, nem kezd el nyikorogni, mint ahogy a kopástól sem kell tartani. Ráadásul egészen 150 kilogrammig terhelhető.

A támlánál 56 centiméter széles, az ülésnél pedig 47 centiméter mélységű szék természetesen több ponton is állítható, hogy minden körülmények között megfeleljen a játékosok igényeinek. A háttámla például 90 és 135 fok között dönthető, így akár munkáról, akár játékról, akár maximális kényelemről van szó, az E250 képes alkalmazkodni. Az állíthatóság ráadásul a 25 centiméter hosszú és 9 centiméter széles kartámaszokon is megjelenik, melyeket szintén mozgathatunk igényeinknek megfelelően. A szék ülésének magasságát 43 és 53 centiméter között állíthatjuk a 4-es biztonsági osztályba sorolt hidraulikus emelőnek köszönhetően, a mozgást pedig csendes, strapabíró és könnyen guruló görgők biztosítják.

A Nitro Concepts felhozatala tehát egy minden tekintetben minőségi, megjelenésében pedig igazán progresszív és sportos gamer székkel bővült az E250 modellel, amely a mai napon vált elérhetővé.

Támogasd te is a PC Gurut!