Nemrég a GamesCrazy nevű rendezvényről kiszivárgott egy pár perces videó a Modern Warfare 2 multiplayer játékmenetéből, de olyan rossz minőségben, hogy nem igazán volt értékelhető és különben is hamar eltüntették a cuccot, de szerencsére az Infinity Ward ma feltöltötte a kérdéses anyagot kiváló, HD minőségben, és meg kell mondanom: nagyon tetszett, amit láttam!

A "host migration" (ha a kiszolgáló kilép vagy megszakad a kapcsolata, valaki más veszi át a szerepét a játék megszakítása nélkül), a késdobálás, a dupla kiegészítők, a pajzsok, a hívónevek és az új killstreak jutalmak mind-mind nagyon jó kis újdonságok, és akkor arról még nem is beszéltem, hogy cucc kiválóan néz ki, a hangok megint nagyon jók, és természetesen ismét pörgős, adrenalindús csatákra kell számítanunk, egy szó mint száz: már nagyon várom a november 10-i megjelenést!





]{iegészítés: szúrjuk itt közbe, hogy a héten az is kiderült: a játék zenéjét nem kisebb név jegyzi, mint az Oscar-díjas Hans Zimmer! Az Oroszlánkirály, a Karib-tenger kalózai, a Batman: Kezdődik és a Sötét Lovag, a Hannibál, a Gladiátor, az Őrület határán és még több mint száz film komponistája először látogat el Játékországba, de azt hiszem, a neve eleve biztosíték a minőségre -- a videóban felhangzó dallamok mindezt igazolják is.

És ha már Obo említette a GamesCrazy eseményről kiszivárgott anyagokat, alant találtok még egy videót, amely a kampányból való. Ebben az éles szeműek és -fülűek kiszúrhatják, hogy Rio de Janeiróban járunk, hiszen 40 másodperc környékén feltűnik a háttérben a híres Megváltó Krisztus szobor a Corcovado-hegy tetején. A küldetésben nyilvánvalóan Soap bőrében kell levadásznunk egy Rojas nevű fegyverkereskedőt (élve elfogva, azaz lábra lőni, ha egy mód van rá), miközben az utcán pánikoló civilekre is ügyelnünk kell. Kemény akció!(]{redenc)