• Hatalmas siker Kickstarteren a Primal: The Awakening
  • Alig egy nap alatt már több mint 1 millió dollár gyűlt össze a játékra

A Reggie Games valamit nagyon jól csinál, hiszen csupán második projektjük a Primal: The Awakening (az első az ELO Darkness volt, szintén Kickstarteren), de máris túlteljesítette a kitűzött célt. A kért 150 ezer dollár helyett már most, a cikk írásának pillanatában több, mint 1 millió dollár jött össze, és messze van még a kampány vége: további 14 napon át tart a gyűjtés. Tehát nem vagy elkésve, ha most szállnál be az elképesztő minikkel kecsegtető játék közösségi kalapozásába.

primal-mink.png

Persze nemcsak a minikről szól a játék, mely esestünkben egy 1-4 főt megmozgató kooperatív, pakliépítős társas, melyben hatalmas szörnyeket kell legyőznünk a rendelkezésünkre álló kártyák, azaz képességek segítségével, melyeket akár halálos kombinációkba is fűzhetünk. Ehhez persze egyedi viselkedésmintájuknak és támadásaiknak köszönhetően nekik is lesz egy-két szavuk  amit ki is használhatunk ellenük, hiszen hőseink lépéseire reagálnak. No, és persze nincs bossharc változó fázisok nélkül: ahogy gyengül, úgy változik a szörny viselkedése  lesz egyre vadabb és veszélyesebb.

Kifejezetten látványos és taktikázós játéknak ígérkezi a Primal: The Awakening, melynek kampányába ezen a linken ti is beszállhattok, érdemes!

primal-br.jpg