• Ingyenes a Steel Rats
  • A 2,5D-s motoros akciójátékot a Steam kínálatában kell keresni
  • Az akció jelenleg is él, és április 4-én este hétkor ér véget

Úgy tűnik, a Húsvét tiszteletére mindenhol vad ajándékozásba kezdtek a játékipar szereplői. Az Epic Store legújabb ingyenes játéka például tegnap élesedett (és még hat napig le is tudtok rá csapni, ha eddig nem tettétek volna), most pedig a Steamen is szabadon vihetővé vált egy program a 2018-ban debütált Steel Rats képében.

steam-soha-nem-jatszottak-meg-annyian-egyszerre-mint-most-hetvegen.jpg

A Tale Multimedia alkotása egy nyomasztó jövőbe kalauzol el minket, ahol az emberiséget egy robot hadsereg fenyegeti, a védelem utolsó vonalát pedig a Steel Rats néven futó motorosbanda jelenti. Talán mondanunk sem kell, hogy a fenti csapat irányítása ránk marad, hogy aztán négy karakterünk segítségével megmutassuk mindenkinek, mennyire nem jó ötlet az emberiséggel packázni.

Amennyiben ti is szívesen kipróbálnátok ezt az akciódús, 2,5D-s címet, nincs más dolgotok, mint felkeresni a Steel Rats steames adatlapját ezen a linken, és itt a zöld fiókhoz adás gombra kattintani. Nem árt azonban észben tartani, hogy az ajánlat csak korlátozott ideig él, egész pontosan április 4-én este hétig tudtok lecsapni ingyen a Tale Multimedia játékára.