A Starfield, így vagy úgy, de beírta magát a videójátékos történelembe, megjelenése pedig mindenképpen az év egyik legfontosabb eseménye. Hogy a játék kinek mennyire teszik, az egyéni véleménytől függ, az azonban szinte biztos, hogy mindenki megtalálja a neki való elemet, legyen az a bolygók közti utazás és felfedezés, vagy éppen a zárak felnyitása, ami sokak kedvence lett az elmúlt hónapban. És hogy mi van akkor, ha valaki annyira megszállottja a zártörésnek, hogy már nem is tud nélküle létezni, sőt direkt időpazarlásnak veszi közben a játék többi részét? Nos, annak itt van most egy kis garázsprojekt, amivel egész nap csak a zárakat törheti fel.

starfield-lockpicking-guide-pcguru-bethesda-simulator.jpg

Amennyiben rajongója vagy a Starfield zárfeltörő minijátékának, vagy éppen több gyakorlatra lenne szükséged, jó hírünk van: mostantól az új, Digipick Simulator című böngészőjáték segítségével kedvedre gyakorolhatod a Digipickelést (és ne keverd össze az elnevezést a kéretlen, intim képküldözgetéssel a közösségi és kommunikációs felületeken).

starfield-lockpicking-guide-pcguru-bethesda-simulator2.jpg

A Digipick Simulator a Bethesda Starfield játékának Digipick/zárfeltörő minijátékának nyílt forráskódú rekreációja, amely lehetővé teszi, hogy virtuális zárakat törj fel, amikor csak szeretnéd, közvetlenül a böngésződből. "Ez a 'digipick' zárfeltörő minijáték a Bethesda Starfieldből van újrateremtve" – tájékoztat a fejlesztő, BB-Dev. "A Bethesda játékaiban valamiért mindig kiváló zárfeltörő minijátékok találhatók, és ezen a téren a Starfield sem kivétel" – (Forrás: Polygon).