Szeptember elseje örömünnep szinte mindenki számára, a diákok újra beülhetnek abba az iskolapadba, amelyről az elmúlt két és fél hónapban csak (rém)álmodhattak, de azok is nagyon örülnek, akik már dolgoznak, hiszen itt az ősz, mikor minden sokkal könnyebb lesz…

Szóval ebben az önfeledt és vidám légkörben a Microsoft 4 volt olyan kedves, és egy Gears of War 4 trailerrel enyhítette a tegnapi nap megpróbáltatásait. Nem is akármilyen előzetest dobtak ki, kéremszépen, az október 11-én megjelenő játékhoz, hanem egyből a lecsóba csapva az újragondolt Horde játékmódot veszik górcső alá a videóban.

„A rajongók kedvence az öt játékost igénylő kooperatív Horde mód, amely most a Gears of War 4-ben nem csak visszatér, de egyben meg is újul. Olyan elemek kerültek be, mint a karakterosztályok, skillek, képességek és még sok más. Ez a videó első ízben enged bepillantást az öt harcos kontra mindenki zűrzavaros, ugyanakkor agyzsibbasztóan szórakoztató ütközetébe, amelyet a Horde 3.0 kínál a játékosoknak.”

Szép szavak, na de lássuk futás közben!