Ma két régóta várt produkció, Zack Snyder zombifilmje és a Jurassic World: Krétakori tábor 3. évadja is elérhetővé válik a Netflix műsorán, ill. érkezik egy spanyol sorozat folytatása.

mv5bzwq4zgzkyjqtnwy4ys00mgyylwjmmdetntkwmzzimda0mjdixkeyxkfqcgdeqxvymtezmti1mjk3v1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A halottak hadserege

A halottak hadserege (Army of the Dead) története a zombiapokalipszis után játszódik, amikor egy zsoldoscsapat betör az élőhalottakkal tömött karanténzónába, hogy kirabolja egy árván hagyott bank dollármilliókban dúskáló széfjét. A közös akcióra verbuválódott csapat vezetője a Dave Bautista alakította Scott Ward.

Snyder tervez egy korhű Artúr feldolgozást és Ayn Rand The Fountainhead című regényének adaptációját. Az Igazság Ligájáról írt kritikánkat itt olvashatjátok.

Jurassic World: Krétakori tábor – 3. évad

Miközben befejeződött a Jurassic World 3 forgatása, elkészült Colin Trevorrow és Steven Spielberg animációs sorozatának új évadja. A krétakori táborban egy csoport kiskamaszt látunk, akik a túlélésért küzdenek a Nublar-szigeten. Az első két évadról írt összefoglalónkat itt olvashatjátok.

Szomszédom, Javier – 2. évad

Folytatódik a száraz humorú képregény alapján készült spanyol sorozat. Az egoista Javier élete a feje tetejére áll, amikor váratlanul szuperhőssé válik, és legutóbbi exe kapja a feladatot, hogy felfedje a kilétét.

Itt láthatjátok a szerdai premiereket.