A PS4 megjelenésével egyértelművé vált, hogy a The Last of Usszal (is) történelmet író Naughty Dog nagy dobással rukkol elő a Sony új gépére (is). Hogy mivel, az elég egyértelműnek tűnik: nemrég megesett az új Uncharted bejelentése. Többet nem tudunk a projektről, mint hogy létezik, de most legalább kiderült, hogy a csapat 2014-re gőzerővel készül... valamivel. Ez van, ez egy ilyen titokzatos nap.

A csapat a hivatalos blogon tett közzé egy új posztot, amiben az ég világon semmi meglepőt nem írtak: jó volt a 2013-as év, nagy sikert arattak, imádták a PS3-at, blablabla... na, de az utolsó mondat földrengető erejűre sikeredett, és bejárta az internetet:

"A 2014-es év egy nagyon különleges dátum a Naughty Dog történelmében, jövőre pedig több információt is megosztunk veletek arról, hogy miért."


Hű. Csak nem mozgásban is láthatjuk majd a PS4-es Unchartedet? Meg különben is, az miért lenne olyan "különleges", amikor egyrészt tudjuk, hogy lesz, másrészt valószínűleg egy újabb ugrabugra akciójáték? Vagy valami meglepőt kapunk? Lehet agyalni.