A puszta tények: a Sony lefoglalta a TheLastOfUs-Movie.com és a TheLastOfUsMovie.net doménneveket. Hogy ebből mire lehet következtetni? Nos, elsőre értelemszerűen mindenki arra gondol, hogy az idei év egyik (ha nem a) legjobb játéka saját filmadaptációt kap a jövőben -- a forgatókönyv végül is szinte kész, a Sony Pictures pedig valószínűleg boldogan nekiesne a munkának.

Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy a kiadók néha egész egyszerűen óvatosságból foglalnak le doménneveket, csak azért, hogy azok nehogy illetéktelen kezekbe kerüljenek. A Sony természetesen nem kommentálta a domének regisztrálását, a kiadó sokkal profibb ilyen téren. De a lehetőség adott, és mivel a The Last of Us univerzuma elég terjedelmes, simán elképzelhető egy klassz filmadaptáció. A játékot nemrég kielemeztük, akit nem zavarnak a spoilerek, ide kattintson a cikkért.

Nem a The Last of Us lenne az első Naughty Dog-játék, amiből filmet akarna készíteni a Sony. Az Uncharted projekt már jó ideje előkészületi fázisban van, de egyelőre csak terveket és ígéreteket hallottunk, na meg több átíráson is át kellett esnie a forgatókönyvnek.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!