Aki sokallja a dobozos Windows 10 és Microsoft Office szoftverek árát, azok OEM licencek vásárlásával sokat spórolhatnak. Erre dob most rá egy jókora lapáttal a Godeal24, az oldalon ugyanis megkezdődött a nagy őszi szoftverkiárusítás, ahol 50 százaléknál is nagyobb kedvezményekkel vásárolhatóak meg a Microsoft termékei.

keysworlds0929-1.jpg

A Godeal24.com egy nemzetközi weboldal, amely eredeti játék- és szoftverkulcsokat árul. Rengetegen vásárolnak tőlük a világ minden tájáról, és az ügyfelek 0-24-es támogatást kapnak a hét minden napján.

50%-os akció Windows 10-re

50% kedvezmény jár a GOLE50 kuponkóddal az alábbi Windows 10 verziókra:

Microsoft Office 2016 és 2019 most 62%-os kedvezménnyel

62% kedvezmény jár a GOLE62 kuponkóddal a 2019-es Office-ra, illetve az ezt tartalmazó csomagokra:

62% kedvezmény jár a GOLE62 kuponkóddal a 2016-os Office-ra, illetve az ezt tartalmazó csomagokra:

További akciók

55% kedvezmény jár a GOLE55 kuponkóddal az alábbiakra:

Megjegyzés: a pontos árak az árfolyam miatt kicsit eltérhetnek.

Egyszerű vásárlás és fizetés

A Godeal24 csapata kiváló szolgáltatást nyújt, és garantálják a 100%-os felhasználói elégedettséget. A fizetés teljesen biztonságos, működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is, és utána perceken belül megkapod a rendelt kódot e-mailben. Ezután 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a service@godeal24.com e-mail címen bármikor tudsz segítségeat kérni, ha probléma merülne fel.

Miért ilyen olcsók? Ezek úgynevezett OEM licencek, amelyeket általában a gyártók vásárolnak meg nagyobb tételben, és ezekkel adják a saját gépeiket (PC, laptop stb.). Az ilyen kulcsokhoz jóval olcsóbban hozzá lehet jutni, mintha egy boltban vennéd meg a dobozos szoftvert, de használat és funkciók szempontjából egyenértékű a kettő.

Ez egy szponzorált tartalom, az ajánlat nem a pcguru.hu, hanem a Godeal24 akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.