A Castle címszereplője és a Firefly szeretnivaló kapitánya, Nathan Fillion már több ízben jelezte, hogy szívesen eljátszaná Nathan Drake-et az Uncharted-filmben. És hát mi tagadás, a színész kiköpött Drake, talán csak az szól ellene, hogy lassan kiöregszik a szerepből. A film lassan tíz éve „készül”, Fillion pedig sebesen robog az 50 felé. Persze még nincs késő, de valószínűleg fiatalkorában azért jobban illett volna a szerepbe.

Persze mindez csak oktalan fejtegetés, hiszen lehetséges, hogy 47 éves kora ellenére így is ő lesz Nathan Drake az Uncharted-filmben, vagy legalábbis szerepet kap benne, legalábbis sokan erre következtettek a színész legutóbbi Instagram-bejegyzéséből. Merthogy megosztott egy képet a Drake nevű repperről, alatta az alábbi mondattal: Sic Parvis Magna.

A sorozat rajongói biztos tudják, mit jelent a fenti mondat, de ha mégsem, íme, a magyarázat: ez az Uncharted-széria legismertebb idézete. Nagyjából annyit tesz, hogy „minden nagy dolog kicsiként kezdte”. Nos, egy Drake nevű repper, alatta az Uncharted idézete, és mindezt egy színész teszi közzé, aki sokszor jelezte már, hogy szeretné Drake-et játszani. Mit lehet ebből kikövetleztetni?

Az idézethez járt egy dátum is, 7 / 17 / 18, azaz 2018. július 17-e, ami jövő hét kedden lesz. Több mint valószínű, hogy ekkor lepleznek le valamit, amihez Fillion úrnak köze van és feltehetően az Uncharteddel kapcsolatos.

nathan-fillion.jpg

Ti örülnétek, ha Nathan Fillion játszaná Nathan Drake-t, vagy inkább valamilyen másik szerepben tűnjön föl?