• Az idén megjelenő Need for Speed az EA Playen mutatkozik be
  • Szabad játékteret kapunk, ahol azt csinálunk, amit akarunk
  • Fontos szerepet kap a kocsik testre szabhatósága
  • A rendőrökről sem kell lemondanunk
  • A játéknak lesz offline egyszemélyes kampánya

Jó kis este ez. Alig futott be az (állítólagos) első kép és néhány újabb pletyka az Assassin’s Creed: Originsről, máris itt vannak az első részletek a Need for Speed új, idén érkező epizódjáról. Sokat persze még nem árult el a Ghost Games, hiszen a puskaport a júniusi EA Playre tartogatja, de azért néhány apróságot megtudhattunk.

Például azt, hogy ezúttal is lehetőségünk lesz az autók saját szájunk íze szerinti átalakítására, sőt a leírtak alapján a kocsik bütykölése fontosabb szerepet kap, mint eddig bármelyik Need for Speedben. Természetesen a rendőrök is visszatérnek, a blogpostban még mindenki kedvenc Rhinóira is utalnak, szóval úgy tűnik, ezúttal sem békés sétakocsikázásról lesz szó. A leírtak alapján meglehetősen nyitott világra számíthatunk, legalábbis a Ghost Games úgy fogalmazott, hogy a szépségen túl azt szeretnék elérni, hogy bármit megtehessünk, amit akarunk.

Viszont van itt egy dolog, amiről igen konkrétan szóltak: az új Need for Speed nem követel folyamatos online kapcsolatot, az egyszemélyes kampányt teljesen offline végigjátszhatjuk, és szüneteltethetjük is a játékot. És ennyi lenne, többet egyelőre nem mondtak, de megígérték, hogy hamarosan újabb híreket szolgáltatnak. De azért még valamit adtak, egy képet az új Need for Speedből.

new-need-for-speed.jpg