Előre is bocs a hangvételért, de nem hittem, hogy valaha lesz ilyen kaliberű előrendelői bónusz a Földön - mármint ilyen alacsony kaliberű. Előrendelői extraként a Platinum Car Pack-on túl egy ausztrál bolt kék gumifüstöt tudott felajánlani a Need for Speed: Payback mellé. Nem is akármilyen kék ám, hanem platinakék. Igen. Exkluzív, kékes színű füst.

Azt hittétek ennyi? Hát nem, van tovább is, most kapaszkodjatok meg: csak a már említett, "bónusz" Platinum Car Pack járgányai eregethetik majd a guminyomok állandó velejáróját. Így már nem is szimplán, hanem duplán, sőt, ha hozzáveszem, hogy platinakék, akkor már mondhatjuk, hogy háromszorosan (HL3 Confirmed) exkluzív a kőolajszármazék kavargó kékes köde.

Még a hülyének is megéri, megyek is és már most beszerzem, csak légyszi valaki fizesse már ki a reptéri illetéket amíg váltok 100 ausztrál dollárt, mert nem hiszem hogy kiküldik légipostával.

need-for-speed-exkluziv-fust.jpg

Ja, és ha valaki azt gondolná, ráérős perceiben hamisította valaki a képet, akkor látogassatok el a bolt weboldalára, és sírjatok velem.