Idegesítőnek találod a Black Opsban garázdálkodó kisgyerekeket, akik még a pattanásoktól is fényévekre vannak, mégis akkora szájat nyitnak, hogy az ember esze megáll? Nos, nem vagy egyedül, sőt, olyan sokakat irritál a jelenség, hogy az esetleges korhatáros CoD multi elképzelése a legfelsőbb körökhöz is eljutott. Sajnos azonban nem lesz belőle semmi, s ennek oka a pénz. A Treyarch közösségi igazgatója, Josh Olin az Official Xbox Magazine munkatársának így magyarázta a dolgokat:

"Ez valami olyasmi, amit a helyi korhatárt betartó képviseleteknek kellene felügyelnie. Nem tudom pontosan, hogy Európában hogy mennek a dolgok, de azt igen, hogy vagy el kell érned egy bizonyos kort a vásárlásig, vagy a szüleiden múlik az irányítás. Értem, hogy ahonnét jössz, ott nehezebb bánni a kölykökkel, de hé... ők is fizettek és ők is szórakozni akarnak, ezt pedig nem vehetjük el tőlük csak úgy."

Magyarán amíg fizet valaki a játékért, addig azt csinál, amit csak akar, a lényeg a pénzen van. Ja, hogy a játék 18+-os mindenhol, és mégis tele van gyerekekkel a multi? Hát az már nem a Treyarch baja...

Nektek mi a véleményetek? Osszátok meg velünk a kommentek között!