• Kickstarterre ment a Cyberpunk 2077: Gangs of Night City - The Board Game
  • Ami Night City sötét mindennapjait sötét mindennapjait hozza el az asztalunkra

Másfél éve, hogy megjelent a lengyel CDPR utolsó nagy videójátéka, a Cyberpunk 2077, ami sokaknak okozott csalódást, pláne a remek The Witcher 3: Wild Hunt után, és bár a stúdió azóta is kalapálja a játékot, hogy az minél jobb formában legyen, most előfordulhat, hogy a CMON fogja learatni a babérokat.

cyberpunk.jpg

A Bloodborne-t, God of War-t is asztalra álmodó kiadó ugyanis a Marvel Zombies és a többi Kickstarter-siker után most ismét nagy fába vágta a fejszéjét, hiszen elstartolt legújabb közösségi gyűjtésben készült játéka, a Cyberpunk 2077, ami természetesen teljes egészében Night City sötét mindennapjait célozza meg. A játékra már most be lehet nevezni, de a CMON korábbi kampányaiból kiindulva számtalan meglepetésre számíthatunk az elkövetkezendő napokban, amik rengeteg minit, számos kiegészítőt jelenthetnek. Azt gondoltuk volna, hogy talán még egy menő Johnny Silverhand figurát is, de úgy tűnik, hogy az már eleve az alapjáték része. 

Hogy milyen extrákat tudunk még kiválasztani (playmat, deluxe komponensek és a többi), azt hamarosan megtudjuk, hiszen a Kickstarter-kampány még egészen pontosan 15 napig tart, addig ruházhatunk be a játékra, ami a jelenlegi tervek szerint 2023 nyarán fog a támogatókhoz érkezni. Az ismert bandákkal, felbérelhető nehézfiúkkal, hackeléssel, extra fegyverekkel és képességekkel. A teljes tartalom itt található meg.