A társasjátékokkal komolyabban is foglalkozó gamereknek, illetve a Társalgó-rovatot figyelemmel követőknek már nem kell bemutatni a CMON rendkívül népszerű, kooperatív társasjátékát, melyben különböző képességekkel rendelkező karakterekkel, abszolút együtt dolgozva kell szembeszállni az élőhalottak hordáival, miközben a játékosok (vagy egyetlen játékos, több szereplőt irányítva) eltérő missziókat teljesítenek. Nos, úgy tűnik, hogy ez a széria idén újabb taggal bővül. Vagyis egyelőre csak egy bejelentéssel és Kickstarter-kampánnyal.

dice-tower-galactus.jpg

Forrás: The Dice Tower

Ugyanis mind a Dice Tower, mind a Quackalope videocsatorna kapott egy-egy szobrot, amely Galactus, a bolygófaló két különböző verzióját takarja, és egyben az üzenetet, miszerint a hírhedt szupergonosz csatlakozik a játékhoz. Az üzeneten a Zombicide logója látszódik, valamint a november 22-ei dátum. Arról korábban is szó esett, hogy a roppant sikeres Marvel United után a CMON újabb Marvel-társasjátékkal készül, ráadásul jubileumi Kickstarter-kampány lesz, hiszen az ötvenedik érkezik a sorban, de úgy tűnik, hogy ezúttal tényleg nagy durranásról van szó.

quackalope-galactus.jpg

Forrás: Quackalope

A Quackalope-hoz érkezett változat ugyanis Galactus zombifikálódott verziója, ami még egyértelműbbé teszi a Zombicide logó jelenlétét, illetve ebből kiindulva nemcsak azt feltételezhetjük, hogy a Marvel hősei megjelennek a társasjátékos szériában, de azt is, hogy egyben a hírhedt, Robert Kirkman (The Walking Dead) jegyezte Marvel Zombies is feldolgozást kap, ami mindenképpen nagy hír a rajongóknak. Pár nap, és minden kiderül, pénztárcákat felkészíteni!

Társasjátékos hírekért kövesd a rovat Facebook-oldalát