Icipicit több mint egy évvel ezelőtt Dan Amrich játékújságíró megpróbált rájönni arra, mennyi az esély annak, hogy újra megjelenjenek a No One Lives Forever sorozat tagjai. Nyomozása eredménytelenül zárult, nem sikerült kiderítenie, kinél vannak a széria jogai, ezek ugyanis szépen elkallódtak a Vivendi kipurcanása után, és eddig nem lehetett tudni, kinél kötöttek ki.

Úgy tűnik, hogy a Night Dive Studios volt az, amelyik sikeresen lecsapott az IP-re, miután azt a Fox -- amely a Vivendi pusztulása után szerezte meg a jogokat -- aprópénzért eladta. Vagy legalábbis most már biztosan náluk van, ugyanis bejegyeztették mindhárom program címét, azaz a The Operative: No One Lives Forevert, a folytatást, a No One Lives Forever 2: A Spy in H.A.R.M.'s Way-t, és a spin-offot, a Contract J.A.C.K.-et.

Ez persze nem jelenti azt, hogy a Night Dive új epizóddal bővíti a sorozatot, inkább az újrakiadásra hajtanak rá. Ezzel kapcsolatban a stúdió vezérigazgatója, Stephen Kick maga fejezte ki reményét, plusz nem szabad elfelejteni, hogy a Night Dive volt az, amely elkövette tavaly a System Shock 2 újrakiadását is. Ti minek örülnétek jobban? A régi hármas újrakiadásának, vagy egy vadonatúj No One Lives Forever játéknak?