Az inXile entertainment a játék Kickstarter oldalán közölte az örömteli hírt, miszerint októberben fog megjelenni a Wasteland 2 Director's Cut. A pontos dátum a PC-s játékosok számára október 13-a, míg az Xbox One és PS4 tulajok október 16-tól játszhatnak.

A Wasteland 2 Director's Cut a tavaly megjelent játék felújított és kiegészített változata. Azon kívül, hogy immáron a Unity 5 grafikusmotort használja, és ezáltal szebb látványvilágot kapunk (nézzétek meg az alábbi, friss képeket), a csapat átdolgozta szinte az összes ütközetet és a lootrendszert, kibővítették a szinkront, valamint új játékmenet-opciókat mutattak be. Az egyik a precíziós támadás, amivel egy-egy testrészt lőhetünk szét, a másik pedig az új perkek illetve az új személyiségi jegyek, amelyek kihatással vannak a játékmenetre. Az inXile azt ígéri, hogy a következő hetekben részletes leírással jelentkeznek majd arról, hogy pontosan mi változott.

A Wasteland 2 Director's Cut ingyenes azoknak, akik már megvették PC-re a programot, mindenki másnak azonban fizetős lesz. Pontos ár még nincs, de az eredeti játék 37 euróért vihető, így várhatóan hasonló áron kerül boltokba a Director's Cut is.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!