A PC Guru 2009/11-es számának teljes játéka

Mint tudjátok, augusztus végén Kölnbe látogattunk, ahol részt vettünk a GamesCom 2009 játékexpón, s az ott szerzett tapasztalatainkat, a legjobb játékokról szerzett információinkat osztjuk meg veletek a bemutató rovat hasábjain. Persze nem csak a kiállítással foglalkozunk, hanem lerántjuk a leplet a Guild Wars második részéről, a Total War legújabb felvonásáról, a Napoleonról, a Bethesda által pátyolgatott Brinkről, a legújabb WoW-kiegészítőről, a Cataclysmről, a Lost Planet 2-ről, a Supreme Commander folytatásáról és Silent Hunter ötödik részéről is.

Lost Planet 2 JátékképekBrink JátékképekWorld of Warcaft: Cataclysm Játékképek

Tesztjeink között szintén nagyágyúk kaptak helyet, itt a Batman: Arkham Asylum, a Wolfenstein, a Need for Speed: Shift, végigjátszottuk a Mini Ninjast és a Resident Evil 5-öt, ezen felül itt van még a Raven Squad: Hidden Dagger, a Section 8, az Aion, a Majesty 2, a Darkest of Days, a teljes Wallace & Gromit-széria, konzolos fronton pedig jött a Halo 3: ODST, az IL-2 Sturmovik: Birds of Prey, sőt a Wii legújabb őrületét, a Sports Resortot is leteszteltük.

Wolfenstein next-gen (munkacím) JátékképekResident Evil 5 JátékképekNeed for Speed SHIFT Játékképek

A hardverrovatban az őszi notebook-választékot vettük szemügyre és kiválasztottuk a szerintünk legmegfelelőbbet, nyúztuk a legújabb Intel processzort, a Core i5-öt, és ismét szemügyre vettünk néhány VGA-t. Ezúttal sem maradhatott ki a Windows 7, amellyel kapcsolatban ismét hasznos tippekkel és trükkökkel árasztunk el titeket.

A DVD-mellékleten teljes játékként a tavalyi év egyik legjobb stratégiája, a Sins of a Solar Empire, továbbá a Mesterlövész (mindkettő magyar nyelven), amelyet minden valamirevaló játékosnak ki kell egyszer próbálnia (bónusztartalomként a rosszpcjatekok.hu összes ide kapcsolódó videóját is felpakoltuk a DVD-re). Ezen felül minden a szokásos, ismét itt a Külvilág rovat is, így jó szórakozást, jó olvasgatást, jó játékot kívánunk mindenkinek!