• Már több mint 2 millióan töltötték le az Outriders ingyenes demóját
  • Ezt a fejlesztők erősítették meg nemrég a közösségi médiában
  • Egyben pedig azt is megígérték, hogy a közeljövőben javítják a próbaverzió hibáit

Körülbelül egy hete, hogy a People Can Fly piacra dobta az Outriders ingyenes demóját (a mi benyomásainkat erről a próbakörről itt olvashatjátok), és úgy tűnik, hogy eddig elég sokakat érdekel is a lengyel gárda új looter shootere. Nemrég ugyanis a fejlesztők arról számoltak be, hogy egy hét alatt több mint 2 millióan töltötték le a próbaverziót, ez pedig mindenképp egy szép eredménynek mondható.

outriders-demo-2-millio-01.jpg

Ráadásul a People Can Fly emberei azt is jelezték, hogy a közeljövőben minimum egy javítással jelentkeznek majd, mely kikapcsolhatóvá teszi a Motion Blurt, valamint javít a multis komponensen és a játék stabilitásán sok egyéb apróság helyreütése mellett. A fejlesztők tudnak emellett az átvezetőkben remegő kameráról és a fedezékrendszer hiányosságairól is, és bár a demóban egyiket sem fogják tudni teljesen eltüntetni, megnyugtattak mindenkit, hogy az Outriders teljes verziójában mindkét jelenség ki lesz javítva.

outriders-potencialis-dlc-01.jpg

Mindez azonban még nem minden, kiderült ugyanis, hogy pár apróbb változtatás már ma (egész pontosan délután négykor) bekerül a játékba. Egyrészt a kapitányok képességei kicsit legyengülnek, másrészt pedig a Gauss néven futó főellenfél felerősödik, hogy akkor is kellő kihívást tudjon nyújtani, ha sokadjára ugrunk neki annak a küldetésnek, aminek a végén feltűnik. Azonban ezeknél fontosabb, hogy változik az Outriders lootjának eloszlása is: legendás felszerelést például már nem kaphatunk a pályákon szétszórt ládákból, cserébe viszont a mellékküldetések jutalmai között már feltűnhetnek ilyen ritkaságú tárgyak.