A Blizzard Entertainment májusban érkező shooterében különböző fantasztikus képességekkel magáldott hősök bőrébe bújhatunk bele, hogy azután két hatfős csapatra osztva apríthassuk a többi online játékost. Hogy a kulcsfontosságú szereplők, illetőleg a nagy robotlázadás idején az emberiséget megmentő, majd később kegyvesztetté vált Overwtach nevű szervezet történetét még jobban megismerhessük a stúdió Overwatch: First Strike címmel készít egy képregényt, valamint egy hatrészes digitális füzetet is, nem beszélve az animációs kisfilmekről, melyek második epizódja érkezett most meg. Az első részben a szuperintelligens gorillával, Winstonnal ismerkedhettünk meg, most pedig Widowmaker, a könyörtelen orvlövészlány mutatkozik be az “Alive” című epizódban.

A Talon származású bérgyilkos a túlságosan szexinek bizonyuló Tracerrel kerül összetűzésbe a kisfilmben, melyből kiderül, hogy Widowmaker nem szívleli különösebben a robotokat, mint ahogy az is, hogy bármilyen körülmények között képes célba találni.

Widowmaker természetesen azok kedvence lesz majd a játékban, akik szeretnek biztonságos távolságból lövöldözni és észrevétlenül osonni a pályákon, ugyanakkor a gyors helyváltoztatás miatt sem kell aggódniuk aggódniuk, hiszen a mestrelövész csáklyájával pillanatok alatt képes kámforrá válni a tett színhelyéről. Hős legyen a talpán egyébiránt, aki menekülés közben Widowmaker után veti magát, hiszen a mérges gázt kibocsájtó aknái komoly veszélyt jelentenek bárkire, az Infra-Sight nevű képességével pedig a legjobban rejtőzködő ellenfelet is képes kiszúrni.

Ha netalán Widowmaker nem felelne meg a stílusunknak, akkor a május elején rajtoló nyílt bétatesztben megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbb hőst, hiszen a Blizzard a premierkor elérhető mind a 21 játszható karaktert elérhetővé teszi a próbakör során.