• Overwatch megjelenés
  • 2016. május 24.
  • Május elején nyílt béta
  • Az előrendelők korai hozzáférést kapnak a nyílt bétához

A Blizzard eddig egész ködösen fogalmazott az Overwatch megjelenése kapcsán, mondván valamikor tavasszal érkezik, de legkésőbb június 21-e előtt. Ez volt a hivatalos álláspont, most azonban, az IGN jóvoltából, pontos dátumot kaptunk, sőt, még az is kiderült, hogy mikor kezdődik a nyitott béta.

AZ OVERWATCH MÁJUS 24-ÉN JELENIK MEG.

Ezt egy idő előtt megjelent reklámból tudtuk meg, amiben az is szerepel, hogy aki április 29-ig előrendeli a játékot, az korai hozzáférést kap a május 3-án kezdődő nyitott bétateszteléshez. A fogalmazás nem teljesen világos, abban az értelemben, hogy nem tudni, maga a béta vagy csak a korai hozzáférés kezdődik-e május 3-án (valószínű, hogy az utóbbi), de azt biztosan kijelenthetjük, hogy május elején, nem sokkal a végleges program megjelenése előtt, magunk is kipróbálhatjuk a programot.

overwatch-megjelenes.png

Az Overwatch legolcsóbb kiadása 40 euróba kerül, de ez csak PC-re érhető el, az egyetlen extra pedig egy Noire Skin Widowmaker számára. Eggyel magasabb kategóriában van az Origins Edition, ami 60 eurót kóstál, ez PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt elérhető, illetve egy rakás digitális extrát (öt skin, Overwatch tematikájú, a Blizzard többi játékában felhasználható extrák) tartalmaz. A felsőkategória a 130 eurós Collector’s Edition, amiben az Origins Edition tartalmai mellett művészeti- és zenei album illetve egy Soldier: 76 szobor is található.