Ezúttal nem csúsztunk le a legújabb CoD bejelentéséről, a Black Ops III-ról, kipróbáltuk a Killing Floor 2-t, és kerestük az állunkat a Star Wars: Battlefront láttán -- és valami hasonlót okozott a GTA V PC-s változata is. Végre megérkezett a májusi PC Guru!

RÉGI FÉNYBEN

A rendelkezésre álló oldalakkal gazdálkodni olyan, mint a kötéltánc: az ember sose tudhatja, hogy a következő lyuk, amit betölt, nem csinál-e valahol egy másikat. Valami ilyesmi zajlott nálunk áprilisban, mert már az előző szám leadása után sikerült szinte teljesen feltölteni a lapot, hogy aztán persze három héttel később megint ki kelljen hajigálni egy csomó mindent, annyi minden újdonság érkezett, tesztek és előzetesek frontján is.

Az biztos, hogy az Asteroids Outpost nem úgy okozott maradandó élményt, ahogy a hónap többi címe, és ez a Vector Thrustra is igaz, de az előzetes rovat többi szereplője már sokkal impozánsabb volt. Például a Medieval Engineers megmutatta, hogy középkori gépeket és településeket építeni mennyire szórakoztató tud lenni, a Rainbow Six: Siege alfájában a túszmentés és a túszejtés okozott kellemes perceket, de a három legmeghatározóbb játék a 40 fős multiplayer csatákat hozó, a hátsó címlapunkat is elfoglaló Star Wars: Battlefront, a jövőbe tekintő Call of Duty: Black Ops III, és a csonkolás fogalmának új értelmet adó Killing Floor 2 volt.

BŰNELKÖVETÉS MESTERFOKON

Persze ezek eltörpültek a hónap és egyértelműen az év legnagyobb játéka mellett: a Grand Theft Auto V-ért Magyarország megőrült, és mi is, a PC-s változat ugyanis minden képzeletet felülmúlóan fantasztikus lett. Négy oldalon át mutatjuk be, sőt, a hardverrovatban még két extra oldalt is szenteltünk neki, megnézve, hogy milyen teljesítményt nyújt különböző konfigurációkon.

A másik nagyágyú egyértelműen a Mortal Kombat X volt, amely lenyűgöző látványvilágával, döbbenetes részletgazdaságával, és szavakkal nehezen leírható fokú erőszakosságával okozott nagyon kellemes perceket -- és persze kellemetleneket is, mikor sokadszorra se sikerült győzedelmeskedni egy-egy csatában.

Ezek persze csak a nagyágyúk, a tesztrovat ebben a hónapban is maratoni hosszúságú lett, majdnem 30 játékot sikerült kivesézni. Megnéztük az Evolve DLC-it, az Age of Wonders III monumentális kiegészítőjét, a Brazíliából érkezett autószimulátort, a Stock Car Extreme-et, az Assassin's Creed Chronicles: China-t, a végleges I Am Breadet... és még sok mást, böngésszétek át a tartalomjegyzéket, ott mindent megtaláltok!

TELJES JÁTÉK - PRINCE OF PERSIA: THE FORGOTTEN SANDS

Teljes játékunk a Prince of Persia: The Forgotten Sands uplayes változata, a patinás Prince of Persia-széria legutóbbi része, amely ugyan nem illeszkedett már bele a Prince of Persia formulába, de nagyon kellemes akció-kalandjáték volt. Olvasd el a teljes játékról szóló cikkünket!

KÓDBEVÁLTÁS

A DVD-tasakra nyomtatott kódsort nem a Uplayen kell felhasználni, hanem a PC Guru Online kódbeváltó oldalán. Ehhez mindössze egy ingyenes regisztrációra van szükség, majd a belépést követően el kell navigálni a kódbeváltás oldalra, ott be kell ütni a DVD tasakjára nyomtatott kódsort, az eredmény pedig egy Uplay-kód lesz, amit már beválthattok a Ubisoft áruházában.

A DVD-tasakon található kódot csak egyszer lehet felhasználni, de összesen tízszer lehet megpróbálni a beváltást, így ha elgépelsz egy karaktert, akkor sem kell félned, nem fog eltűnni a teljes játékod. Ha mind a tíz alkalommal hibás kódot adsz meg, a rendszer 24 órára letiltja a kódbeváltás funkciót, úgyhogy csak óvatosan! Ha problémát okozna a kódbeváltás, olvasd el a Kódbeváltás tudástárunkat a PC Guru Online-on!

FONTOS: A májusi PC GURU mellé ezúttal nem jár DVD, a teljes játékot a magazin 5. oldalán található matricán lévő PC Guru kód beváltásával, majd az így kapott Uplay-kód Uplayen való beváltásával töltheted le.

001pcguru1505.jpg

116pcguru1505.jpg

A MÁJUSI PC GURU MAGAZINT MÁJUS 7-TŐL KERESSÉTEK AZ ÚJSÁGOSOKNÁL!